Preskoči na sadržaj
Pristupačnost

Uvjeti korištenja


Sadržaj i namjena

Podaci koje sadrži Evidentiranje posebnog pravnog režima službeni su podaci Republike Hrvatske. Svi objavljeni podaci su informativnog karaktera i služe za osobnu uporabu.

Uvjeti korištenja i odgovornost

Državna geodetska uprava neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, neimovinsku ili imovinsku štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka objavljenih na internetskoj stranici Evidentiranje posebnog pravnog režima. Podaci koji se mogu pretražiti ili vidjeti korištenjem internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima mogu se u svako vrijeme ažurirati i izmijeniti, a Državna geodetska uprava ne prihvaća odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem podataka objavljenih na internetskoj stranici Evidentiranje posebnog pravnog režima korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju njihovim korištenjem, te prihvaća koristiti podatke isključivo na vlastitu odgovornost.

Korisnik je suglasan da Državna geodetska uprava zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ograniči ili ukine prava pristupa podacima objavljenima na internetskoj stranici Evidentiranje posebnog pravnog režima ukoliko korisnik koristi bilo koji od objavljenih podataka na nedozvoljen ili neprimjeren način. Državna geodetska uprava nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi proizašla takvim ukidanjem korištenja internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima. Državna geodetska uprava ne jamči da će Internet lokacija Evidentiranje posebnog pravnog režima uvijek biti dostupna i raspoloživa.

Podaci sadržani na internetskoj stranici Evidentiranje posebnog pravnog režima ne smiju se mijenjati, umnožavati, prikupljati ni distribuirati u elektroničkom ili drugom obliku. Sliku sadržaja zaslona (engl.screenshot) preglednika Evidentiranje posebnog pravnog režima dozvoljeno je koristiti u javnim prezentacijama, stručnim i znanstveno-istraživačkim objavama i skupovima pri čemu je korisnik obavezan istaknuti izvor podataka kako slijedi »Evidentiranje posebnog pravnog režima Državne geodetske uprave«.

Korisnik također ne smije preuzimati dizajn, slike, pozadinu i ostala programska i dizajnerska rješenja internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima. Državna geodetska uprava zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorna za posljedice proizašle iz takvih promjena.

Izjava o zaštiti i prikupljanju korisničkih podataka i njihovom korištenju

Prilikom korištenja internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima, Državna geodetska uprava može od Vas prikupljati podatke koji Vas ne mogu identificirati te se ne smatraju osobnim podacima (primjerice podatke o načinu korištenja stranica), a koji nam omogućuje statističke analize korištenja i unaprjeđenje naših usluga i proizvoda.

Korištenje kolačića (cookies)

Kako bi posjećivanje internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima bilo što ugodnije te radi poboljšanja korisničkog iskustva sustav Evidentiranje posebnog pravnog režima koristi kolačiće. Kolačić je tekstualna datoteka s malom količinom informacija koja se smješta lokalno na Vaše računalo ili mobilni uređaj od strane internetskog poslužitelja. Kolačić se ne može koristiti kako bi se pokretali računalni programi. Kolačić je jedinstveno vezan uz Vaše računalo i upotrebljava ga internetski poslužitelj koji se nalazi unutar domene koja Vam je izdala isti.

Kolačići uobičajeno spremaju Vaše postavke za pojedinu internetsku stranicu poput jezika sučelja ili sličnih postavki. Jedna od osnovnih namjena kolačića je omogućiti Vam ugodnije korisničko iskustvo. Vi imate mogućnost prihvatiti ili ne prihvatiti korištenje kolačića. Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačića, no uobičajeno je da možete podesiti internetski preglednik na način da ne prihvaća kolačiće ukoliko to želite. Ukoliko odaberete da ne želite prihvatiti korištenje kolačića možda nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve mogućnosti internetske stranice Evidentiranje posebnog pravnog režima.